De nieuwe collectie van Inimini Baby is er! 

Mijn verhaalBrenda Inimini Baby

Elk seizoen besteed ik bijzonder veel aandacht aan de selectie van de mooiste stoffen en materialen. Ik leg kilometers af, langs alle groothandelaars, op zoek naar de perfecte match.

Voor komende periode zocht ik natuurlijke kleuren die bij elk interieur passen. Met riet, bamboe, fluweel, droogbloemen en sfeervol licht in m’n achterhoofd. Want ja, tijdens de herfst- en wintermaanden ben ikzelf de madam van de gezellige kaarsjes, warme kachel en lekker knus dekentje. En die knusheid, die wilde ik ook terugvinden in de stoffen en kleuren van mijn nieuwe collectie.

 

“Alles moet super zacht zijn, materialen waar ikzelf ook zou willen inliggen.”

 

De stoffen en kleuren die ik heb gekozen, zijn mooi te combineren met elkaar. Ik kies ook bewust voor stoffen met een GOTS en Oeko-Tex certificaat omwille van de kwaliteit. Deze stoffen blijven zelf na tientalle wasbeurten mooi en zijn gewoonweg het allerbeste wat je jouw baby'tje kan bieden.

Baby’tjes zijn zo puur, fragiel en jouw allergrootste bezit. Elke baby verdient dan ook alleen maar het allerbeste. 

 

Mijn nieuwe collectie

Met bijzondere fierheid stel ik jou mijn nieuwe collectie voor:

 

babynestjes

 

 

Babynestjes

Mijn handgemaakte babynestjes zijn weer volledig zelf samen te stellen. 

De nestjes maak ik eventueel met zachte bamboe stof aan de binnenzijde zodat jouw baby op een berezachte stof rust. De buitenkant bestaat uit mooie stoffen met als finishing touch een gouden opstaand randje indien gewenst.

wikkeldoek

Wikkeldoek Baby

Met deze wikkeldoeken houd je jouw baby lekker warm tijdens het knuffelen en voeden. Je bezorgt jouw baby een geborgen gevoel én kan de doek ook als deken gebruiken.

babydeken

Dekens

Ook de babydekens zijn opnieuw van de partij. Mix en match de kleuren en stoffen naar wens en bestel jouw maat naar keuze.

Aankleedkussenhoezen

De nieuwe aankleedkussenhoezen kan je zelf volledig samen stellen. Deze hoes past over de standaard aankleedkussens en wordt in 1 egale kleur én stof met de hand gemaakt.

hydrofiel

Hydrofiele Doeken

De nieuwe hydrofiele doeken zijn trendy en worden met de hand gemaakt in de mooiste kleuren. Bovendien zijn ze super zacht.

Gebruik deze doeken om je baby in te bakeren of af te drogen, of als borstvoedingsdoek. 

boxkleed

Boxkleed

Met dit boxkleed of parklegger geniet jouw baby van een zacht kleed om in alle comfort op te spelen of even te rusten. Ontdek alle boxkleden van m'n nieuwe collectie.

speendoek

Speendoekje

Deze speendoekjes zijn niet alleen uberschattig, ze zorgen er ook nog eens voor dat jij de tut van je baby snel terugvindt in jouw mommybag of in zijn of haar bedje.

 

 

© 2018 - 2023 Iniminibaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel