Frigg fopspeen

De Frigg fopspeen is van Deense makelij en enorm populair. Dit komt dankzij de zachte, elegante kleuren waarin de Frigg speen beschikbaar is en door het hippe ontwerp.

De Frigg tutjes en fopspenen kennen een minimalistisch ontwerp met een buitenwaartse curve. Zo raakt de fopspeen de huid van je baby niet. Samen met luchtgaten en een veiligheidshandvat zorgt het ontwerp ervoor dat je baby veilig blijft. 

Maak je keuze uit ons ruime aanbod Frigg fopspenen:

Sorteer op
per pagina
 • Frigg fopspeen Daisy - Blush
  Frigg fopspeen Daisy - Blush

  Deze speelse Frigg fopspeen heet Daisy en werd ontworpen in de vorm van een bloem. De Frigg speen Daisy is beschikbaar in het rubber (latex).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je jouw fopspeen, steriliseer de speen dan voor…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - Baked Clay
  Frigg fopspeen Daisy - Baked Clay

  Deze speelse Frigg fopspeen heet Daisy en werd ontworpen in de vorm van een bloem. Deze bruine fopspeen is beschikbaar in het rubber (latex).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je jouw fopspeen, steriliseer de speen dan voor…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - Cream
  Frigg fopspeen Daisy - Cream

  Deze speelse Frigg fopspeen heet Daisy en werd ontworpen in de vorm van een bloem. Deze crèmekleurige Frigg speen Daisy is beschikbaar in het natuurrubber (latex).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je jouw fopspeen, steriliseer…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - Croissant
  Frigg fopspeen Daisy - Croissant

  Deze Frigg fopspeen Daisy werd door het Deense bedrijf ontworpen in de vorm van een bloem. Deze speelse speen Daisy is beschikbaar in het natuurrubber (latex).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je jouw fopspeen, steriliseer de…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - DustyRose
  Frigg fopspeen Daisy - DustyRose

  Deze speelse Frigg fopspeen (Daisy) werd ontworpen in de vorm van een bloem. Deze donkerroze Frigg speen Daisy is beschikbaar in het rubber (latex).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je jouw fopspeen, steriliseer de speen dan…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - FrenchGray
  Frigg fopspeen Daisy - FrenchGray

  Deze grijze Frigg fopspeen heet Daisy en werd ontworpen in de vorm van een bloem. Deze rubberen fopspeen van Frigg is beschikbaar in maten 1 en 2, en wordt gemaakt in het natuurrubber (latex).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - Graphite
  Frigg fopspeen Daisy - Graphite

  Deze donkergrijze Frigg fopspeen werd door de Deense fabrikant ontworpen in de vorm van een bloem (Daisy). De Frigg speen is verkrijgbaar in maten 1 (0-6 mnd) en 2 (6-18 mnd). De rubberen fopspeen is erg comfortabel voor je baby…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - HoneyGold
  Frigg fopspeen Daisy - HoneyGold

  Deze okerkleurige Frigg fopspeen werd door de Deense fabrikant ontworpen in de vorm van een bloem (Daisy). Deze rubberen Frigg speen Daisy is beschikbaar in maten 1 (0-6 mnd) en 2 (6-18 mnd).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - Black
  Frigg fopspeen Daisy - Black

  Deze zwarte fopspeen van Frigg werd door het Deense bedrijf in de vorm van een bloem ontworpen. Deze rubberen Frigg fopspeen Daisy is verkrijgbaar in maten 1 (0-6 maanden) en 2 (6-18 maanden).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - Lilypad
  Frigg fopspeen Daisy - Lilypad

  Deze speelse Frigg fopspeen werd ontworpen in de vorm van een bloem (Daisy). Deze Frigg speen Daisy is beschikbaar in het natuurrubber (latex) en verkrijgbaar in maten 1 en 2.

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je jouw fopspeen,…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - PeacheBronze
  Frigg fopspeen Daisy - PeacheBronze

  Deze Frigg fopspeen werd ontworpen in de vorm van een bloem (Daisy) en is verkrijgbaar in maten 1 en 2. Deze rubberen Frigg speen is dankzij de buitenwaartse curve erg comfortabel voor jouw baby. De curve zorgt ervoor dat de…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - Portobello
  Frigg fopspeen Daisy - Portobello

  Deze donkerbruine Frigg fopspeen werd ontworpen in de vorm van een bloem (Daisy). Deze rubberen Frigg speen is verkrijgbaar in maten 1 (0-6 mnd) en 2 (6-18 mnd).

  Onze tips voor gebruik:

  ∙ Koop je jouw fopspeen, steriliseer de…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - PowerBlush
  Frigg fopspeen Daisy - PowerBlush

  Deze Daisy Frigg fopspeen werd ontworpen in de vorm van een bloem. In deze speelse rubberen Frigg speen zit een luchtgat in het schild, zodat je baby vrij kan ademen. Ook de buitenwaartse curve van de fopspeen zorgt ervoor dat de…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - RoseGold
  Frigg fopspeen Daisy - RoseGold

  Deze speelse Frigg fopspeen werd ontworpen in de vorm van een bloem. Deze Daisy Frigg speen is beschikbaar in het natuurrubber (latex). In de fopspenen van Frigg zit een luchtgat in het schild, zodat je baby vrij kan ademen.

  Onze…

  € 4,95
 • Frigg fopspeen Daisy - Woodchuck
  Frigg fopspeen Daisy - Woodchuck

  Deze donkerroze Frigg fopspeen werd ontworpen in de vorm van een bloem. Dit ontwerp van de Frigg fopspeen heet Daisy en is beschikbaar in het natuurrubber (latex). In de fopspenen van Frigg zit een luchtgat in het schild zodat je…

  € 4,95
Sorteer op
per pagina
© 2018 - 2023 Iniminibaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel