OVER INIMINI BABY


Fijn dat jullie de tijd nemen om mijn webshop te bezoeken en mij te leren kennen.

Zelf ben ik een 40 jarige mama. Een mama met pakken ervaring. Een mama die enorm trots is op haar 16 jaar, bijna 17 jarige dochter. Een mama die al 24 jaar samen is met de man van haar dromen. Een mama die haar twee grootste supporters enorm graag ziet: haar eigen mama en papa. Een mama die al twee keer Meter is geworden, en 1 keer tot allerliefste tante is gebombardeerd. Een mama die eindelijk haar droom achterna springt.

Wat 16 jaar geleden is begonnen als hobby, is nu een beetje uit de hand gelopen. Mijn tafel in de woonkamer is ondertussen omgeruild naar een echt mini atelier op de mezanine. Heel ons huis ligt ondertussen onder de pluisjes en stofdraden. Overal slingeren staaltjes stof rond. En de huisgenoten moeten al oppassen om niet in een overenthousiaste speld te stappen.

Vol enthousiasme heb ik me op mijn avontuur gestort. Met vallen en opstaan. Maar waarom zijn mijn artikelen nu net iets anders dan bij eender wie? Omdat ik mijn babyspulletjes maak met heel veel liefde. ❤️
En dat merk je gewoon. 

Mijn babynestjes waar het allemaal mee begon zijn mijn kindjes! Elk stuk is uniek. En ik voel me dan ook zeer vereerd dat ik deze mag maken voor jullie kleine wondertjes. Telkens probeer ik er een pareltje van te maken. Want gewoon goed, is niet GOED genoeg voor me. Nee, ze moeten perfect zijn, ze moeten stralen, ze moeten iets unieks worden. Dan ben ik pas tevreden. 


Ik wens jullie heel veel succes met de aankopen op mijn webwinkel. Hebben jullie vragen dan ben ik steeds bereikbaar via de chatfunctie of per e-mail. 

Warme groetjes! 
Brenda.

© 2018 - 2023 Iniminibaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel