DISCLAIMER


Iniminibaby doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie.
Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.
 
De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Iniminibaby.be. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Iniminibaby.be zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Alle producten waarin een (kinder)foto is gebruikt, is met toestemming van de ouders. Deze foto's mogen dan ook voor geen enkel doeleinde gebruikt of gekopieerd worden zonder toestemming van Iniminibaby.be. Wanneer je een foto instuurt die gemaakt is door een derde, garandeer je Iniminibaby.be dat jij de volledige licentie hebt om de foto te gebruiken. Door met deze voorwaarden akkoord te gaan, geef je Iniminibaby.be het recht om de door jou ingestuurde foto's of ander beeldmateriaal en teksten daarvan te verweken en daarmee in de openbaarheid te brengen en of te kopieren voor onbepaalde tijd. Zonder daarbij rechten van derden te schenden (bijvoorbeeld auteursrecht of portretrecht). Je vrijwaart Iniminibaby voor alle aanspraken van derden in verband met de publicatie en levering van de foto. Iniminibaby is niet aansprakelijk voor onvolledige vergoedingen van derden. Deze licentie omvat onder andere het  recht om een foto  op te slaan en/of te publiceren op de website van www.Ininminibaby.be

Door Iniminibaby per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Iniminibaby.be staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Privacy
Iniminibaby.be respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan voor de producten die je zelf samenstelt tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

© 2018 - 2023 Iniminibaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel