RUILEN EN RETOURNEREN


Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle door Inimini Baby geleverde producten en diensten aan consumenten en zakelijke klanten. Deze voorwaarden kun je altijd terug lezen op mijn website Iniminibaby.be en wanneer je er om vraagt zal ik ze ook kosteloos per email naar je opsturen. 
 

Reparatie en garantie

De producten van Iniminibaby zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos. De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper. 

Dus gaat je bestelling bij normaal gebruik vroegtijdig stuk of zit er een duidelijke fout in, dan heb je recht op reparatie of krijg je je geld terug. De keuze voor repareren of vergoeden ligt bij mij. Je garantie vervalt wanneer de schade is ontstaan door verkeerd wassen of wanneer het product door onjuist gebruik beschadigd is. Bij elke bestelling worden eveneens de wasvoorschriften meegestuurd.

Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u producten ter reparatie terugstuurt, stuurt u een mail naar info@iniminbaby.be.

Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om je blij te maken met je bestelling, maar het zou kunnen dat je na ontvangst van je bestelling toch niet helemaal tevreden bent. Om die reden is het belangrijk om te weten dat producten die volgens jouw specifieke wensen, op aanvraag gemaakt zijn, uitgezonderd zijn van het wettelijke herroepingsrecht. Ik ben dus niet verplicht om een artikel retour te nemen wanneer het op aanvraag volgens jouw wensen en specificaties gemaakt is. Neem in het geval je ontevreden bent wel altijd contact met mij op. Kleuren en foto's van mijn producten op de website en social media kunnen soms afwijken van de werkelijkheid

Afzien van je aankoop

Aangezien elke bestelling een op maat gemaakt-gepersonaliseerd product is, kan u in dit geval niet afzien van uw aankoop. 

© 2018 - 2023 Iniminibaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel