BETALEN EN VERZENDEN


Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle door Inimini Baby geleverde producten en diensten aan consumenten en zakelijke klanten. Deze voorwaarden kun je altijd terug lezen op mijn website en wanneer je er om vraagt zal ik ze ook kosteloos per email naar je opsturen. 
 

Betalingen

Iniminibaby.be werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Mollie BV. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Iniminibaby.be webshop. Betaling kan gebeuren via Bancontact/Mister Cash, Paypal of via online banking (KBC, ING of Belfius). Meer informatie over Mollie kan je vinden op www.mollie.com

De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Iniminibaby.be begint meteen met het maken van je bestelling.

Je kan bij het betalen ook gebruik maken van uw vertrouwde internet banking formule. Iniminibaby.be biedt u de kans om onmiddellijk het geld op onze rekening over te maken gebruik makend van KBC, ING of Belfius online banking. Ook deze manier van betalen houdt in dat de betaling onmiddellijk bij ons wordt geregistreerd, waardoor de bestelling eveneens snel kan in behandeling kan worden genomen.

Levering

Iniminbaby probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) geven we een indicatie van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Iniminbaby kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan Iniminibaby het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (MYParcell, in België / PostNL in Nederland) kwijtraakt, dan kan Iniminibaby.be hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.  

Alle pakjes worden echter wel verzekerd verstuurd.

Zoals voorafgaand vermeld kunnen de bestelling ook ter plaatse afgehaald worden.

Leveringstermijn

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw bestelling in behandeling genomen.

Voor België

Binnen de 12 tot 14 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, via de Post. Het pakje wordt door de postbode in je brievenbus geplaatst, normaal binnen de 24u na verzending. Je moet hiervoor thuis aanwezig zijn. Er is ook de mogelijkheid om het pakje naar een afhaalpunt te sturen ( in Belgie)

Voor Nederland

Binnen de 12 tot 14 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, via de Post. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakje zelf afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Rest van Europa

Binnen de 10 tot 12 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, met behulp van Bpost. Het pakje wordt door de postbode aan huis afgeleverd, binnen de 6 werkdagen. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakket afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Voor afhalingen

Binnen de 10 tot 12 werkdagen na ontvangst van jouw betaling, kan er een afspraak gemaakt worden tussen Iniminibaby en de Koper om een afhaaltijdstip vast te leggen.

Iniminibaby.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost of PostNL. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Iniminbaby.be de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald

© 2018 - 2023 Iniminibaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel